Anmeldelser

Her finder du seneste anmeldelser af Stenløse Dyreklinik.

Anmelderen Dato Score Anmeldelse
Mariann Knudsen 2019-08-02 10/10

Jeg er altid blevet mødt med smil og dygtighed, når jeg har været hos jer. Jeg føler min lille mops Alba er i gode hænder og I alle er virkelig kompetente til jeres job. Det samme gjaldt min datter, da hun kom hos jer med sin schæfer Hannibal. Hun er nu flyttet til Fyn og så er der jo lidt for langt til jeres konsultation. Tak for fin behandling som jeg anbefaler til alle, der har kæledyr. Venlig hilsen Mariann Værløse.

Ukendt 2019-07-29 10/10

Rar stemning og professionel behandling. Og der er god tid og omhu

Jane Pointinger 2019-07-29 10/10

Min primære årsag til høj score er, grundet særlig kompetent dyrlæge og veterinærsygeplejerske.
Trygt og godt at komme et sted hvor vores dyr er i centrum med sundhedsfagligt kompetent personale, som er smilende og imødekommende, og hvor vi altid føler os på sikker grund ved evt. behandlinger af vores kat og hund

Marianne Vittarp Holt 2019-07-14 10/10

Mindre klinik hvor personalet kender mennesker og deres dyr og betjeningen derfor personlig

Carsten Parris 2019-07-12 10/10

Sødt og venligt personale som man virkelig kan mærke at de brænder for det de gør - Superdejligt

Heidi Schwartz 2019-07-11 10/10

Den fantastiske service og det altid hjælpsomme og smilende personale gør, at vi til en hver tid vil anbefale Stenløse Dyreklinik til andre.

Susanne Lorenzen 2019-07-11 10/10

Søde, kompetente medarbejdere. Giver sig god tid.

Ilse Kummerfeldt 2019-07-03 10/10

Føler altid at man giver sig tid til at hjælpe med at finde ud af hvad der er galt og får en tid hos dyrlægen hurtigst muligt afhængig af hvad problemet er. Altid venligt og professionelt personale.

Edith Lauersen 2019-07-03 10/10

Fordi jeg altid kan dele mine tanker og bekymringer når det gælder vores kat. Og vi får altid en god behandling og vejledning

Birgitte Greby 2019-06-26 10/10

- Omhyggelig undersøgelse
- Jeg oplever accept/respekt for min tilgang til min hund.
- Jeg bliver ikke presset til alle mulige tilkøb.

Line Bjeverskov 2019-06-25 10/10

Meget søde og kompentence mennesker og en klinik, hvor man kan mærke, at de holder af dyr og ønsker at hjælpe.

Martin Jensen 2019-06-25 10/10

Super professionelt!

Lene Nilsson 2019-06-25 10/10

Min franske bullerbasse får altid en god behandling og jeg får perfekt vejledning omkring hans allergi.
Personalet er alle meget smilende og imødekommende og det sætter jeg stor pris på når jeg kommer hos jer.

Maria Koch 2019-06-25 10/10

Søde, imødekommende og meget kompetente.

Christian Milan 2019-06-25 10/10

Altid imødekommen og hjælpsomme kun gode ord herfra

Ukendt 2019-05-27 10/10

Vi for altid en tryg og professionel oplevelse vi kan varmt anbefale Stenløse Dyreklinik, med små samt store problemer

Heidi Holm 2019-05-14 10/10

Fordi i var søde og ringe og spørge hvordan det gik efter en operation

Lene Velschow 2019-05-07 10/10

Altid super god behandling, meget dygtige og empatiske dyrlæger og personale i det hele taget. Min hund er glad for at komme hos jer. Jeg anbefaler jer vidt og bredt til alle :-)

Maria Hansen 2019-05-06 10/10

Profesionelle ansatte, altid klar og meget hjælpsomme.

Vibeke Mølgaard 2019-05-06 10/10

Profesionelle ansatte, altid klar og meget hjælpsomme.

Birgit Müller 2019-04-30 10/10

Jeg har altid kun haft et godt indtryk af hele personalet, og mine dyr er altid blevet kompetent behandlet.

Vinni Jacobsen 2019-04-30 10/10

God tone, rar og tryg stemning.
Klart dygtige og professionelle.
Vi er super godt tilfredse.

Sara Andersen 2019-04-15 10/10

Fantastisk personale og super service. Man bliver taget alvorligt, når man kommer.

Charlotte Schmidt 2019-04-15 10/10

Stenløse Dyreklinik behandler deres patienter med lige dele ekspertise, professionalisme og omsorg - og deres menneske pårørende med empati og god formidling

Eva Zachariassen 2019-04-15 10/10

Altid venlige og imødekommende, og kompetente.Og fremfor alt er min hund tryg.

Mette Børger 2019-04-15 10/10

Super behandling - meget søde og imødekommende.

Christian Bysted 2019-04-08 10/10

God service - man føler sig sikker på, at ens kæledyr er i trygge hænder.

Benny S. 2019-04-08 10/10

Alle er meget imødekommende, fagligt professionelle og giver relevante gode råd. Klinikken kan absolut anbefales

Karina Jensen 2019-04-08 10/10

Fordi i kan løse alle opgaver dc95

Birgitte Lundgaard 2019-04-08 10/10

I virker meget faglig kvalificert. Man mødes altid af et smil og I tager jer tid til at ekspedere/lytte.

Jette Sanderhoff 2019-04-02 10/10

Fin fin behandling.

Dorthe Anbro 2019-04-01 10/10

Min hund får altid en god og kærlig behandling til ham. Selv får jeg altid gode råd samt god forklaring om behandlingen.
Vi vil altid komme hos jer og ligeledes altid anbefale andre at komme.
Som note kan jeg fortælle at jeg er kommet hos Stenløse Dyreklinik siden 1975 med min første hund og altid været glad og tryk ved behandlingen uanset hvilken form det har været.

Dorthe Hansen 2019-04-01 10/10

Pga jeres faglighed
Både familie og kollegaer

Stine Carstensen 2019-04-01 10/10

Super søde og yderst kompetente dyrlæger og sygeplejersker til alle mine 3 dyr, med hver deres behov. Særligt 2 af mine ret sky dyr (hund og kat) sætter jeg stor pris på sød og god og tillidsfuld behandling i rolige omgivelser og med fuld forståelse for deres behov.

Mona Lindell 2019-04-01 10/10

Der er afslappet ro på for min hund

Uffe Wallenius 2019-04-01 10/10

Super imødekommende personale, rigtig god oplevelse som alle de andre gange vi har været det nede

Villy Lillelund 2019-04-01 10/10

En særdeles venlig og profesionel modtagelse af personale og dyrlæge - jeg blev tryg med det samme og følte mig velkommen - tak for det!

Belinda Neil 2019-03-20 10/10

Jeg oplever at I altid er meget profesionelle, omsorgsfuld over for vores kæledyr og engageret. Det er rigtig rart. Man er tryg ved at komme hos jer.

Mette Welander 2019-03-20 10/10

Føler os trykke med at få behandlet og tjekket vore hunde. Derfor køre vi gerne langt for at beholde vores dyrelæge

June Fremmich 2019-03-20 10/10

Venlig og kompetent hjælp og vejledning.

Birgitte Ahlberg 2019-03-19 10/10

Mine dyr og jeg bliver altid mødt professionelt og med venlighed. Jeg føler mig tryg hos jer og bliver altid taget alvorligt. Og jeg oplever, at I altid er ærlige.

Mette Haagensen 2019-03-19 10/10

Vi har brugt Stenløse Dyreklinik (både med forrige og nuværende ejere) gennem 30 år (lidt on and off p.g.a. flytninger); primært til katte. Vi har altid været meget tilfredse :)

Priserne er (måske?) i den lidt højere ende, men det er ok, når man føler sig i trygge hænder :)

Pernille La Fontaine 2019-03-19 10/10

Altid søde og en super dygtig tryg betjening / hjælp for dyr samt ejer

Sandra Marquardt 2019-03-13 10/10

God og professionel vejledning

Helle Mondrup 2019-03-13 10/10

Professionel vejledning, venlig tone og god opfølgning

Vivi Jensen 2019-03-04 10/10

Fordi i altid er smilene og tager jer rigtig god tid med vores hund Timon, som altid glad for at komme her ned

Hanne Birkhøj 2019-03-04 10/10

Bedste dyrlæger jeg nogensinde har haft.
Altid søde og rare og man bliver modtaget med et smil.
Min hund er altid tryg når vi går ind ad døren.

Susan Henriksen 2019-02-04 10/10

Professionelt personale - lige fra receptionist til dyrlæger mm. Samtidig føler man sig velkommen og at man kommer til et engageret personale der har dyrene i fokus.

Anette Riel 2019-01-28 10/10

Fin behandling og meget opmærksomt personale.

Frank Eklander 2019-01-07 10/10

I giver en fantastisk service, og i giver jer tid til kunderne.

Henrik Ørum 2019-01-07 10/10

Kompetent og faglig dygtighed samt god service.

Lis og John Madsen 2018-12-18 10/10

Super håndtering, tid, ro, god, professionel vejledning og behandling

Christian Mortensen 2018-12-18 10/10

Finde altid tid, når man har behov for hjælp

Anders Skourup 2018-12-18 10/10

Vi følte vi blev mødt af et personale som går utroligt meget op i at vores kat følte sig tryg og godt tilpas. Selve behandlingen var hurtig, professionel og vores kat blev helt rask igen.
Vi har været meget glade for forløbet hos Stenløse Dyreklinik!

Lis Trane 2018-12-03 10/10

Man får en god betjening så det er super godt de03dd36dffbdf85dffc

Maria Hansen 2018-12-03 10/10

At personalet var søde og professionelle og gode til at håndtere vores dyr. Desuden meget forstående personale, da vi havde glemt vores tid og kom 15 min for sent

Elin Bengtson 2018-12-03 10/10

Sød, venlige, imødekommende, grundig behandling af både min hund og mig

Lene Velschow 2018-11-27 10/10

Altid fantastisk service hos Stenløse
Dyreklinik, både dyrlæger og andet
personale. Min hund er så glad for at
komme derned, og selv operationer er
forløbet virkelig skånsomt og
omsorgsfuldt fra deres side.

Lene Nilsson 2018-11-27 10/10

Jeg har haft jer som dyrlæge, siden i
overtog klinikken og har været tilfreds
med jeres super høje service, hver
eneste gang jeg har haft brug for jer.

Ilse Kummerfeldt 2018-11-28 10/10

Altid venlig og omsorgsfuld behandling

Birgitte Deibjerg 2018-11-21 10/10

Betina er eminent god til katte !

Kristina Tornvig 2018-11-12 10/10

Fordi jeg har 2 stk rotter donis 11 år og
walte 2 år , som i virkelig giver jer tid til,
det sætter jeg stor pris på

Betina Thygesen 2018-11-12 10/10

Man får altid gode råd og vejledning. Og
bliver altid mødt med smil og venlighed.

Tina Olssen 2018-11-12 10/10

fordi i alle er så søde og venligedc45 og
rigtigt kompetent og troværdig overfor
jeres kunder og dyr

Ulla Jørgensen 2018-11-12 10/10

jeg har igennem rigtig mange år været
kunde hos jer med marsvin og hund og
altid fået en super behandling, super
service og er meget tryg ved Stenløse
Dyreklinik, ikke kun i forbindelse med
indgreb, men også i forhold til råd og
vejledning. Hilsen Ulla Jørgensen

Jens Hofby 2018-11-12 10/10

Super Service

Benny Sølz 2018-11-12 10/10

Faglig dygtighed, imødekommende
personale, accept af mig som fagperson
og kunde

Susanne Lorenzen 2018-11-05 10/10

Altid god og proffesionel behandling.

Ketty Hudlebusch 2018-11-05 10/10

Sød og venlig behandling af vores hund
Fie

Suzan Britt Nielsen 2018-11-05 10/10

det var en god oplevelse for mig, hvor
jeg oplevede at fokus var på mine katte
og jeg føler de er i trygge hænder.

Jytte Cipikoff Baggesen 2018-11-05 10/10

Altid venlige og hjælpsomme , kan altid
komme til hvis der opstår et akut
problem . :)

Joan Rasmussen 2018-11-05 10/10

Sød og venlig betjening, rigtig god til
hunde.

Carsten Parris 2018-11-06 10/10

Fantastiske - og dygtige dyrlæger og
veterinærsygeplejesker som gør en fant.
indsats.

Jakob Andreassen 2018-11-05 10/10

Venligt personale. Professionel
vurdering af Lunas sundhedstilstand.
Rimelig pris på foder.