Plejemidler

I vores butik findes et stor udvalg af diverse plejemidler og legetøj til din hund og kat. Vi rådgiver gerne om de forskellige produkter, så du får det plejemiddel med hjem som dit kæledyr har brug for samt bruger det rigtigt. Det gælder fx for loppemidler, da der er forskel på de enkelte loppe/flåtmidler. Det er desuden vigtigt at påføre midlet korrekt for at få den ønskede effekt.

I butikken findes et større udvalg af:

pote-lille Loppe og flåtmidler   pote-lille Tandstensforebyggende produkter   pote-lille Tilskud mod diarre 
 
pote-lille Kosttilskud mod gigt    pote-lille Foderautomat og transportkasse   pote-lille Diverse midler mod angst og stress (Feliway, Adaptil, Kalm, Aptus Relax, Thundershirt)
 
pote-lille Diverse shampoo/balsam   pote-lille Diverse sårrens/salver   pote-lille Forskellige ørerensemidler
 
pote-lille Fiskeolietilskud    pote-lille Chipkattelem (Sureflap)   pote-lille Kvalitetskattegrus (Litterpearls, Catrine, EverClean)
 
pote-lille Urine off (mod urinlugt/urinmarkering)   pote-lille Furminator børster   pote-lille Flotte Red Dingo hundetegn i topkvalitet
 
pote-lille Termometer og neglesakse   pote-lille Kvalitets hundelygter   pote-lille Legetøj til hund og kat,- bl.a. foderaktiveringslegetøj
 
pote-lille Kvalitets godbidder bl.a. Perrito og Ficcaro snacks            

 


Er der et produkt vi ikke har fremme i vores butik, er du meget velkommen til at spørge personalet. Vi kan oftest lave en bestilling på produktet.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med din henvendelse.

Udfyld kontaktformularen her
eller kontakt os via nedenstående informationer:

Tlf.: 47 17 35 20

info@stenlosedyreklinik.dk


6330704947 dd7e1b453c b-mindre