Klinik

På Stenløse Dyreklinik tilbyder vi medicinsk og kirurgisk behandling af hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle og andre mindre husdyr. Vi er også en tandklinik, som tilbyder tandrensning og tandbehandlinger hos hunde, katte, marsvin og kaniner. Vores tandklinik er udstyret med en moderne tandunit samt digitalt tandrøntgen, hvilket er en nødvendighed for optimal diagnosticering og behandling af tandlidelser.

Høj faglig standard og trygge rammer

Udover en høj faglig standard er det meget vigtigt for os, at både dyr og mennesker føler sig trygge og godt behandlet.
Vi giver os god tid for at få dit kæledyr til at føle sig godt tilpas ved besøg hos os. Vi giver os tid til at informere dig om behandlingsmuligheder og forebyggende tiltag, så vi sammen kan tage den rigtige beslutning angående den videre behandling af dit kæledyr.

For at klinikken kan opretholde en høj faglig standard indenfor diagnostik og behandling prioriteres efteruddannelse højt, idet alle medarbejdere løbende kommer på relevante kurser og dygtiggør sig indenfor deres fagområde.

Selvom vi fagligt konstant holder os opdaterede, kan vi ikke være eksperter indenfor alle områder.
Derfor har vi et godt samarbejde med diverse special dyrlæger og dyreklinikker, så vi på denne måde kan sikre, at dit dyr altid får den mest optimale behandling.

Vi tilbyder en sundhedsordning til din hund eller kat, hvor du kan spare penge på dine dyrlægebesøg. Du kan læse mere om VetPlan

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med din henvendelse.

Udfyld kontaktformularen her
eller kontakt os via nedenstående informationer:

Tlf.: 47 17 35 20

info@stenlosedyreklinik.dk


6330704947 dd7e1b453c b-mindre