Personale

betina

Dyrlæge og ejer, Bettina Haussmann

Født 1967. Uddannet dyrlæge i 1994. Har siden arbejdet i blandet praksis, været udstationeret i Afrika og siden 1996 været ansat i forskellige smådyrsklinikker bl.a. Herfølge Dyreklinik, Frederiksværk Dyrehospital samt Dyrlægehuset Arken i Helsingør.
Overtog Stenløse Dyreklinik den 1.11.2009.

Er fagligt interesseret i specielt medicinske lidelser, tandsygdomme, hud og øresygdomme og har taget mange kurser indenfor disse lidelser
Er medlem af DVEN (dansk veterinærdermatologisk netværk), en sammenslutning af dyrlæger med interesse for hud og øresygdomme. Bettina er ved at tage en længerevarende efteruddannelse indenfor medicinske sygdomme.

Bettina bor i Allerød, er gift og har 4 børn samt 2 border terrier Nala og Herkules og huskatten Batman.

lisbeth

Dyrlæge, Lisbeth Johansen

Født 1979. Uddannet dyrlæge i 2004. Har siden været ansat i smådyrsprkasis på Nykøbing F. Dyrehospital og Højelse Dyreklinik. Har været assistent på Stenløse Dyreklinik siden 2009.

Lisbeth er fagligt specielt interesseret i kirurgiske lidelser, øjensygdomme og sygdomme hos kaniner og gnavere, og har været på mange kurser inden for disse områder. Hun er pt. ved at tage en længere efteruddannelse indenfor medicinske sygdomme.

Lisbeth er gift og har 2 børn.

Camilla

Aut. Veterinærsygeplejerske OG FAGVETERIÆRSYGEPLEJERSKE I TÆNDER OG TANDBEHANDLING, Camilla Baden

Født 1980. Uddannet veterinærsygeplejerske på Frederiksværk Dyrehospital i 2010 og blev herefter tilbudt fastansættelse på dyrehospitalet i 1,5 år. Har været ansat på Stenløse Dyreklinik siden juni 2012. Camilla har i 2020 opnået titlen som fagveterinærsygeplejerske i tænder og tandbehandling.

Er fagligt specielt interesseret i sårpleje, assistance ved operation og tandbehandlinger samt laboratoriearbejde.

Camilla bor på Amager sammen med sin kæreste Rasmus og sumpskildpadderne Niké og Sortmund.

Sabrina Hummelshøj

AUT. Veterinærsygeplejerske, Sabrina Hummelshøj

Født 1993. Uddannet veterinærsygeplejerske i 2016 hos Ølstykke Dyrekllinik  Har været ansat hos Land og by Dyreklinik. Ansat på Stenløse Dyreklinik i juli 2017.

Er er fagligt interesseret i assistance under operationer, adfærd og aktivering af hund og kat. Sabrinas store passion er foder og ernæring af hund og kat. Hun fortæller og vejleder meget gerne om dette.

Sabrina er ved at tage efteruddannelsen som hundemassør.

Bor i Frederikssund sammen med Chihuahua`en Maya.

 

Cecilie

Klinikassistent, Cecilie Larsen

Født 1996. Dyrlægestuderende på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i København. Har været ansat her på klinikken som klinikassistent siden januar 2017.

Cecilie bor på Christianshavn sammen med sin kæreste Kristian. Hun har hundene Ernst og Emma og slangerne Sigurd, Sofus, Anton og Ida. Du kan møde Cecilie ved skranken.

 

Kaja

Klinikassistent, Kaja Junker

Født 2001. Færdiggjort STX-uddannelsen på Egedal Gymnasium & HF i 2020. Har været klinikassistent hos Stenløse Dyreklinik siden august 2020.

Forventer at påbegynde bacheloruddannelsen Husdyrsvidenskab på Københavns Universitet og har faglig interesse indenfor avl, adfærd og miljø.

Kaja bor i Ølstykke med sine to hunde Klaus og Lille Klaus. Kaja møder du bag skranken.

 

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med din henvendelse.

Udfyld kontaktformularen her
eller kontakt os via nedenstående informationer:

Tlf.: 47 17 35 20

info@stenlosedyreklinik.dk


6330704947 dd7e1b453c b-mindre