Klinikken holder lukket i uge 29 og 30. Husk derfor at tage kontakt i god tid for receptfornyelse, foderkøb samt evt. rabiesvaccination ved rejse.
OBS: Der kan forekomme 21 dages karantæne ved rabiesvaccination.

Personale

betinaDyrlæge og ejer, Bettina Haussmann

Født 1967. Uddannet dyrlæge i 1994. Har siden arbejdet i blandet praksis, været udstationeret i Afrika og siden 1996 været ansat i forskellige smådyrsklinikker bl.a. Herfølge Dyreklinik, Frederiksværk Dyrehospital samt Dyrlægehuset Arken i Helsingør.
Overtog Stenløse Dyreklinik den 1.11.2009.

Er fagligt interesseret i specielt medicinske lidelser, tandsygdomme, hud og øresygdomme.
Er medlem af DVEN (dansk veterinærdermatologisk netværk), en sammenslutning af dyrlæger med interesse for hud og øresygdomme.

Bettina bor i Allerød, er gift og har 4 børn samt 2 border terrier Nala og Herkules og huskatten Batman.

lisbeth

Dyrlæge, Lisbeth Johansen

Født 1979. Uddannet dyrlæge i 2004. Har siden været ansat i smådyrsprkasis på Nykøbing F. Dyrehospital og Højelse Dyreklinik. Har været assistent på Stenløse Dyreklinik siden 2009.

Er fagligt specielt interesseret i kirurgiske lidelser, øjensygdomme og sygdomme hos kaniner og gnavere.

Lisbeth er gift og har 2 børn.

anjany95

Aut. Veterinærsygeplejerske, Anja Stoffers

Født 1977. Uddannet Dyrepasser i 1998 og arbejdet med faget indtil 2007. Uddannet veterinærsygeplejerske i 2010 på Overgades Dyreklinik i Odense. Søgt autorisation i 2011. Har været ansat på Stenløse Dyreklinik siden juli 2012.

Er faglig interesseret i katteadfærd, assistance ved operation, laboratoriearbejde samt fodervejledning.

Anja er desuden indehaver af firmaet Glad Kat som udover adfærdsbehandlinger også tilbyder kattepasning i hele Storkøbenhavn. Hun er aktiv i flere katte erfa grupper, der er sammenslutninger af veterinærsygeplejersker med interesse for katte og katteadfærd.

Camilla

Aut. Veterinærsygeplejerske OG FAGVETERIÆRSYGEPLEJERSKE I TÆNDER OG TANDBEHANDLING, Camilla Baden

Født 1980. Uddannet veterinærsygeplejerske på Frederiksværk Dyrehospital i 2010 og blev herefter tilbudt fastansættelse på dyrehospitalet i 1,5 år. Har været ansat på Stenløse Dyreklinik siden juni 2012. Camilla har i 2020 opnået titlen som fagveterinærsygeplejerske i tænder og tandbehandling.

Er fagligt specielt interesseret i sårpleje, assistance ved operation og tandbehandlinger samt laboratoriearbejde.

Camilla bor på Amager sammen med sin kæreste Rasmus og sumpskildpadderne Niké og Sortmund.

Sabrina Hummelshøj

AUT. Veterinærsygeplejerske, Sabrina Hummelshøj

Født 1993. Uddannet veterinærsygeplejerske i 2016 hos Ølstykke Dyrekllinik  Har været ansat hos Land og by Dyreklinik. Ansat på Stenløse Dyreklinik i juli 2017.

Er er fagligt interesseret i assistance under operationer, adfærd og aktivering af hund og kat. Sabrinas store passion er foder og ernæring af hund og kat. Hun fortæller og vejleder meget gerne om dette.

Udover sit arbejde på klinikken er Sabrina indehaver af firmaet Hundesygeplejersken.dk som tilbyder klipning, soignering og negleklip i hundens eget hjem.

Bor i Frederikssund sammen med Chihuahua`en Maya.

 

Cecilie

Klinikassistent, Cecilie Larsen

Født 1996. Dyrlægestuderende på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i København. Har været ansat her på klinikken som klinikassistent siden januar 2017.

Cecilie bor på Christianshavn sammen med sin kæreste Kristian. Hun har hundene Ernst og Emma og slangerne Sigurd, Sofus, Anton og Ida. Du kan møde Cecilie ved skranken.

 

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med din henvendelse.

Udfyld kontaktformularen her
eller kontakt os via nedenstående informationer:

Tlf.: 47 17 35 20

info@stenlosedyreklinik.dk


6330704947 dd7e1b453c b-mindre