Personale

Mobil - Personale

betina

Dyrlæge og ejer, Bettina Haussmann

Født 1967. Uddannet dyrlæge i 1994. Har siden arbejdet i blandet praksis, været udstationeret i Afrika og siden 1996 været ansat i forskellige smådyrsklinikker bl.a. Herfølge Dyreklinik, Frederiksværk Dyrehospital samt Dyrlægehuset Arken i Helsingør.
Overtog Stenløse Dyreklinik den 1.11.2009.

Er fagligt interesseret i specielt medicinske lidelser, tandsygdomme, hud og øresygdomme og har taget mange kurser indenfor disse lidelser
Er medlem af DVEN (dansk veterinærdermatologisk netværk), en sammenslutning af dyrlæger med interesse for hud og øresygdomme. Bettina er ved at tage en længerevarende efteruddannelse indenfor medicinske sygdomme.

Bettina bor i Allerød, er gift og har 4 børn samt 2 border terrier Nala og Herkules og huskatten Batman.

lisbeth

Dyrlæge, Lisbeth Johansen

Født 1979. Uddannet dyrlæge i 2004. Har siden været ansat i smådyrsprkasis på Nykøbing F. Dyrehospital og Højelse Dyreklinik. Har været assistent på Stenløse Dyreklinik siden 2009.

Lisbeth er fagligt specielt interesseret i kirurgiske lidelser, øjensygdomme og sygdomme hos kaniner og gnavere, og har været på mange kurser inden for disse områder. Hun er pt. ved at tage en længere efteruddannelse indenfor medicinske sygdomme.

Lisbeth er gift og har 2 børn.

Camilla

Aut. Veterinærsygeplejerske OG FAGVETERIÆRSYGEPLEJERSKE I TÆNDER OG TANDBEHANDLING, Camilla Baden

Født 1980. Uddannet veterinærsygeplejerske på Frederiksværk Dyrehospital i 2010 og blev herefter tilbudt fastansættelse på dyrehospitalet i 1,5 år. Har været ansat på Stenløse Dyreklinik siden juni 2012. Camilla har i 2020 opnået titlen som fagveterinærsygeplejerske i tænder og tandbehandling.

Er fagligt specielt interesseret i sårpleje, assistance ved operation og tandbehandlinger samt laboratoriearbejde.

Camilla bor på Amager sammen med sin kæreste Rasmus og sumpskildpadderne Niké og Sortmund.

Sabrina Hummelshøj

AUT. Veterinærsygeplejerske og hundemassør, Sabrina Hummelshøj

Født i 1993. Uddannet veterinærsygeplejerske i 2016 hos Ølstykke Dyrekllinik. Ansat hos Stenløse Dyreklinik i 2017.

Sabrinas store passion er fysioterapi og gentoptræning. I 2021 blev hun færdig som hundemassør med speciale i fysioterapeutiske teknikker og genoptræning. Derudover har hun også interesse indenfor foder og ernæring og vejleder gerne om dette. Sabrina har også sin gang i operationen, hvor hun passer anæstesi og assisterer under operationerne samt tager sig kærligt at de indlagte patienter. 

Sabrina bor i Frederikssund sammen med Chihuahua`en Maya.

 

Aut. Veterinærsygeplejerske, Emilie Puro

Født 1992. Uddannet veterinærsygeplejerske på Evidensia Karlslunde Dyrehospital i 2019 og har herefter været på barsel. Ansat hos Stenløse Dyreklinik 2021.

Emilies store interesseområder er anæstesi og genoptræning. Emilie har sin daglige gang på operationen, men vil også være at finde bag skranken og i telefonen.

Emilie bor i Jyllinge med sin kæreste og søn.

  1.    

Dyrlæge, Cecilie Larsen

Født 1996. Uddannet januar 2022. Cecilie har været ansat her på klinikken som klinikassistent siden januar 2017 og efterfølgende som dyrlæge.

Cecilie bor i Roskilde sammen med sin kæreste Kristian. Hun har hundene Ernst og Emma. 

Hun interesserer sig specielt for kaniner og dyrlægeskræk. 

Kaja

Klinikassistent, Kaja Junker

Født 2001. Færdiggjort STX-uddannelsen på Egedal Gymnasium & HF i 2020. Har været klinikassistent hos Stenløse Dyreklinik siden august 2020.

Kaja er vores fantastiske klinikassistent, som varetager en masse opgaver på klinikken, når hun er her. Hun er blandt andet de indlagte patienters bedste ven, hvor hun elsker at hygge og nusse om dem. Du vil møde Kaja i skranken og i telefonen. Kaja forventer at påbegynde bacheloruddannelsen Husdyrsvidenskab på Københavns Universitet og har faglig interesse indenfor avl, adfærd og miljø.

Kaja bor i Ølstykke med sine to hunde Klaus og Lille Klaus. 

 

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med din henvendelse.

Udfyld kontaktformularen her
eller kontakt os via nedenstående informationer:

Tlf.: 47 17 35 20

info@stenlosedyreklinik.dk


6330704947 dd7e1b453c b-mindre